hidden
Hình bìa

The third fifteenth-century cookery book: A newly identified group within a family

The article explores the identification of a third fifteenth-century cookery book that belongs to a newly recognized group within a family of medieval culinary manuscripts. By analyzing the textual and thematic similarities, the study highlights the connections and distinctions between these manuscripts, shedding light on the transmission and evolution of culinary knowledge in the fifteenth century.

Loại tài liệu:
Article - Bài báo
Tác giả:
Hieatt, Constance B.
Đề mục:
Medieval Culinary History
Nhà xuất bản:
Society for the Study of Medieval Languages and Literature
Ngày xuất bản:
2004
Số trang/ tờ:
16
Định dạng:
pdf
Định danh tư liệu:
https://doi.org/10.2307/43630697
Nguồn gốc:
Medium Aevum; Volume 73, Number 1, 2004, Pages 27-42
Liên kết:
ISSN 0025-8385
Lượt xem: 0
Loại file Tập tin đính kèm Dung lượng Chi tiết
200401MA27-42.pdf 3008397 Kb XemTải